Om oss

På Fosen Dyreklinikk har vi et team av fagfolk som samlet har bred og solid bakgrunn. Satsinga på smådyrpraksis har vokst fram gjennom mange år og vi ønsker fortsatt å utvikle klinikken ved å «legge stein på stein».

Trygghet og tillit hos dyr og dyreeiere betyr mye for oss. Vi er sjøl levende opptatt av verdiene rundt det å ha kjæledyr og ønsker å bruke vår kompetanse til beste for de firbeinte familiemedlemmene.

Hilde Nordløkken

Dyrlege

Hilde startet opp Fosen dyreklinikk i 2003 og er klinikkens eier og daglige leder. Hilde er utdannet ved Norges veterinærhøgskole og ble uteksaminert i 1986. Hun har allsidig erfaring fra veterinær praksis med små og store dyr, samt patologi- og laboratorieerfaring fra Veterinærinstituttet. Hilde er samboer med Tella, ei korthåret collie-jente.

Arne Dag Bjerkaas

Dyrlege

Arne Dag har vært ansatt ved Fosen dyreklinikk siden 2004. Arne Dag er utdannet ved Norges veterinærhøgskole og ble uteksaminert i 1998. Han har allsidig erfaring fra veterinærpraksis med små og store dyr. Arne Dag er samboer med Tintin, en omplassert working kelpie som trener på å bli sauegjeter.

Anne Carine S. Nilsen

Klinikkassistent

Anne Carine begynte i praksis ved Fosen dyreklinikk i februar i 2013. Våren 2015 tok hun eksamen som klinikkassistent. Hun er levende opptatt av dyr og har et år ved hestelinja på Namdals folkehøgskole i Grong som bakgrunn. Anne Carine er samboer med hunden Kira, en shiba inu- blanding.

Elisabeth Jøssund

Klinikkassistent / veterinærstudent

Elisabeth begynte hos oss i 2015. Hun er en erfaren dyreeier, og har også tidligere jobbet på dyreklinikk. I tillegg har hun erfaring fra dyrebutikk og som hundetrener. Hun har også tilegnet seg mye teoretisk kunnskap, og begynte i 2018 veterinærstudiene ved NMBU. Elisabeth er samboer med den finske lapphunden Nanook , alaskan malamute-jenta Nor og pusekattene Lykke og Ludde.
Elisabeth har studiepermisjon, men er fast vikar i ferier og høytider.