Om oss

På Fosen Dyreklinikk har vi et team av fagfolk som samlet har bred og solid bakgrunn. Satsinga på smådyrpraksis har vokst fram gjennom mange år og vi ønsker fortsatt å utvikle klinikken ved å «legge stein på stein».

Trygghet og tillit hos dyr og dyreeiere betyr mye for oss. Vi er sjøl levende opptatt av verdiene rundt det å ha kjæledyr og ønsker å bruke vår kompetanse til beste for de firbeinte familiemedlemmene.

Hilde Nordløkken

Dyrlege

Hilde startet opp Fosen dyreklinikk i 2003 og er klinikkens eier og daglige leder. Hilde er utdannet ved Norges veterinærhøgskole og ble uteksaminert i 1986. Hun har allsidig erfaring fra veterinær praksis med små og store dyr, samt patologi- og laboratorieerfaring fra Veterinærinstituttet. Hilde er samboer med Tella, ei korthåret collie-jente.

Arne Dag Bjerkaas

Dyrlege

Arne Dag har vært ansatt ved Fosen dyreklinikk siden 2004. Arne Dag er utdannet ved Norges veterinærhøgskole og ble uteksaminert i 1998. Han har allsidig erfaring fra veterinærpraksis med små og store dyr. Arne Dag er samboer med Tintin, en omplassert working kelpie som trener på å bli sauegjeter.

Anne Carine S. Nilsen

Klinikkassistent

Anne Carine begynte i praksis ved Fosen dyreklinikk i februar i 2013. Våren 2015 tok hun eksamen som klinikkassistent. Hun er levende opptatt av dyr og har et år ved hestelinja på Namdals folkehøgskole i Grong som bakgrunn. Anne Carine er samboer med hunden Kira, en shiba inu- blanding.

Dominika Wermiejuk

Klinikkassistent / dyrepleier og renholder

Dominika begynte hos oss i august 2019. Hun har to års utdanning som veterinærtekniker fra Polen og arbeidserfaring fra dyreklinikk der. Hun håndterer pasientene trygt og stødig, og er en allsidig og dyktig dyrepleier. Dominikas hund Gabrysia måtte dessverre bli igjen i Polen.

Elisabeth Jøssund

Klinikkassistent / veterinærstudent

Elisabeth begynte hos oss i 2015. Hun er en erfaren dyreeier, og har også tidligere jobbet på dyreklinikk. I tillegg har hun erfaring fra dyrebutikk og som hundetrener. Hun har også tilegnet seg mye teoretisk kunnskap, og begynte i 2018 veterinærstudiene ved NMBU. Elisabeth er samboer med den finske lapphunden Nanook , alaskan malamute-jenta Nor og pusekattene Lykke og Ludde.
Elisabeth har studiepermisjon, men er fast vikar i ferier og høytider.